Slideshow Image 1

 


De beslissing om een holding op te richten viel in het jaar 2003. De heer Hans Vandendriessche (zaakvoerder en oprichter) vond deze stap zowel logisch als noodzakelijk om een stabiel en gestructureerd klimaat te scheppen in de groep van bedrijven.

Vandaag zorgt de TTB Holding voor een stabiele sturende rol in de groep die vooral actief is in de wereldwijde productie van meubilair. Maar ook ontwerp, transport, verhuur,... vormen basisactiviteiten van de TTB Holding. De groep staat in voor het complete bedrijfsproces (van productie tot verkoop). Na de opstart van een productie-unit in Hongarije en China, enkele jaren geleden, heeft de groep een tweede productie-unit overgenomen in Hongarije, om nog meer in te spelen op de noden en de verwachtingen van de klant.

Alles begon met de firma “Zit-idee” die het levenslicht zag in 1985 als lokaal verkoopspunt van meubilair. De hoofdzetel is gevestigd in Bornem, strategisch tussen Antwerpen en Brussel, in het centrum van België. Na jarenlange ervaring, de noodzakelijke hervormingen en overnames bestaat de groep momenteel uit 12 bedrijven, elk met eigen specifieke competenties en activiteiten.
CONTACT

TTB Holding CVA
Puursesteenweg 399
2880 Bornem
Belgium

T +32 (0)3 889 00 30
F +32 (0)3 890 45 45
www.ttb-holding.com
info@ttb-holding.com